Kategoria(t): pienille, piirustustehtävä, Yleinen

Isänpäivädiplomi

Olin ajatellut tehdä isänpäiväaiheisen kirjoitustehtävän, mutta suunniteltuani ensin pienille piirrostehtävän muutinkin mieleni. Nämä sopivat minusta ihan kaiken ikäisille suomikoululaisille, vai mitä?

Isänpäivädiplomi

Linkin takaa löytyy diplomien PDF-versio. Suosittelen PDF-tiedostosta tulostamista tällä kertaa ihan erityisesti, sillä esikatselukuviin tulee usein tulostettaessa näkyviin internetosoite! Esikatselukuvat löytyvät alta.

 

Diplomiversioita on yhteensä yhdeksän: maailman parhaalle isälle, isoisälle ja isäpuolelle, sekä Kiitos että olet elämässäni -versio kenelle tahansa jota lapsi haluaa muistaa. Kaikista on sekä helppo versio johon ei tarvitse kuin piirtää kuva ja kirjoittaa oma nimi, että versio, johon kirjoitetaan myös ’Onnea’. Lisäksi löytyy tekstitön versio, johon taitava kirjoittaja voi itse kirjoittaa henkilökohtaisen isänpäiväviestin.

 

Ajatus on, että diplomi tehdään valmiiksi, kääritään rullalle ja sidotaan nauhalla, langalla tai narulla värikkään kartongin sisään putkiloksi. Miksipä ei kokeiltaisi vaikkapa sormivirkkausta? (YouTube-videolista aukeaa uuteen ikkunaan.) Itse en ole oskaan kokeillut, mutta näyttää kyllä hauskalta puuhalta!

 

Vaihtoehtoisesti diplomit voi myös tulostaa pienempinä (useampi samalle arkille), täyttää ja liimata perinteisen isänpäiväkortin sisäkanteen. 

Miltäs näyttää?

Slide10
Tähän versioon voi tehdä oman ruusukkeen.
Slide9
Tähän versioon voi kirjoittaa oman viestin.

Äideille sitten toukokuussa tietysti luvassa jotain vastaavaa!

Tätä ja muita postauksiani saa muuten oikein mieluustikin jakaa, jos tuntuu että tuttujen perheissä (tai Suomessa opettavilla opekavereilla) voisi olla suomenkielisille tehtäville käyttöä!

Tekijä:

Copywriter by day, blogger by night

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s