Kategoria(t): kirjoitustehtäviä, pienille, piirustustehtävä, Suomi 100

Kirje 100-vuotiaalle Suomelle

Juhlavalmistelut kääntyvät pian loppusuoralle Suomi-kouluissa ympäri maailman. Hektisten näytelmä- ja lauluharjoitusten lomassa voi olla mukava istua lasten kanssa hetkeksi alas kirjoittamaan ja piirtämään Suomelle jokaiselta ihan omat ja omannäköiset onnittelut.

Koska eri-ikäisten ja tasoisten kirjoittajien kanssa voi olla hankala kirjoittaa yhden kaavan kirjettä, tein muutaman erilaisen kirjepohjan eriyttämisen avuksi. Tehtävä soveltuu kaikille yli nelivuotiaille. Olisi kiva kuulla miten kirjoittelu ja piirtely sujui ja miten lapset viihtyivät tehtävän parissa!

Kirjepohjat löytyvät PDF-mudossa tästä:

Onnittelukirje Suomelle

WordPress ei tänään mitenkään suostuisi yhteistyöhön. Esikatselukuvat näkyvät eri tavalla artikkelia työstäessä ja sitä esikatsellessa. Alla muutama kuva, mahdollisesti väärässä järjestyksessä ja jokunen sieltä täältä voi puuttuakin. Paketissa on kuusi eri tehtäväversiota nelivuotiaiden piirustustehtävästä taitavimpien avoimeen kirjoitustehtävään.

Tsemppiä kaikille juhlajärjestelhyihin!

Slide1
Nuorimpien onnittelijoiden kirjepohjassa on tilaa lahja- ja kakkupiirroksille sekä allekirjoitukselle. Paketin ja Suomen voi halutessaan myös värittää. Tästä pohjasta on myös versio, johon pakettia ei ole piirretty valmiiksi. Sen voi piirtää lahjan viereen.
Slide3
Kirjoittamaan opettelevien versioon kirjoitetaan onnittelut ja kehaistaan vähän päivänsankaria. Lisäksi voi sanoin ja kuvin kertoa, mitä Suomelle haluaisi antaa lahjaksi. Suomen kuvan voi myös värittää kauniisti.
Slide4
Tämä versio sopii niille, jotka osaavat kirjoittaa lyhyitä lauseita.
Slide5
Tämä versio edellyttää melko hyvää kirjoitustaitoa.

Tekijä:

Copywriter by day, blogger by night

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s