Kategoria(t): Yleinen

Vastoinkäymisiä ja uuden kouluvuoden suunnittelua

Suomi-kouluvuotta on mukava suunnitella. Viime vuoden suunnitelmiini kuului kirjata blogiin muistiinpanoja kuukausien kuluessa. Valitettavasti elämä ei ollut näistä kunnianhimoisista kaavailuistani samaa mieltä!

Loppusyksystä minulla alkoi hurja sairastelukierre, ja oloni oli todella vetämätön koko kevään. Suomi-kouluryhmääni opetin melkein lukuvuoden loppuun, mutta blogille ei yksinkertaisesti enää liiennyt energiaa. Sairastelun syy selvisi aika dramaattiseenkin tyyliin loppukeväästä, mutta olen onnellinen että syy löytyi! Sairaus on nyt hyvässä hoidossa ja uuteen Suomi-kouluvuoteen on mukava valmistautua, kun energiaa taas on. Pidimme ensimmäisen suunnittelupalaverin viime viikolla, ja tiedossa on meillä aivan säkenöivän huikea lukuvuosi!

Yritän kirjoitella kuulumisia ja tehdä materiaaleja taas tänä vuonna kaikkien halukkaiden käyttöön. Toivotaan, että tästä vuodesta sukeutuu parempi, kuin viime vuodesta! Tosi ihanan ryhmän ainakin olen saamassa, ja työkaveritkin ovat huikean idearikkaita tyyppejä. Erittäin hyvältä siis vaikuttaa!

Terveisin Sveitsistä,
Aino

Tekijä:

Copywriter by day, blogger by night

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s